ХЭРЭГЛЭЭ: Тослог бисквит, маффин болон хэв ба листэнд жигнэдэг бялуу, пирожин, пирогийн хагас боловсруулсан бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэхэд зориулагдсан хольц.
ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: ВЕРОНА МИКС-100%, ВЕРОНА КОНЦЕНТРАТ-өгөгдсөн жорын дагуу
ДАВУУ ТАЛ: Нарийн сийрэгжилт бүхий бүтэцтэй, чийглэг зөөлөн хэсэгтэй, уламжлалт тослог бисквит нь бүтээгдэхүүнд жигд тархсан янз бүрийн нэмэлтүүд (самар, хатаасан жимс)-ийн ачаар дахин давтагдашгүй амт, бүтэцтэй болно. Шинэлэг байдлаа удаан хугацаанд хадгална. Маффин болон бусад жижиг ширхгийн бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэхэд чухал ач холбогдолтой.
БИЕТ БАЙДАЛ: Цагаанаас шар туяатай цагаан хүртэл өнгөтэй, хуурай, нунтаг хольц.
ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: 5-25ºС хэмтэй сэрүүн, 75%-аас бага харьцангуй чийглэгтэй хуурай, агааржуулалт сайтай, зориулалтын, цэвэр агуулахад хадгална.
ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 9 сар
САВЛАГАА: ВЕРОНА МИКС-5 кг ба 25 кг-аар, ВЕРОНА КОНЦЕНТРАТ-25 кг-аар олон давхар цаасан шуудайнд битүүмжлэлтэйгээр савласан.