ВЕРОНА МИКС/ ВЕРОНА КОНЦЕНТРАТ

ВЕРОНА МИКС/ ВЕРОНА КОНЦЕНТРАТ

ХЭРЭГЛЭЭ: Тослог бисквит, маффин болон хэв ба листэнд жигнэдэг бялуу, пирожин, пирогийн хагас боловсруулсан бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэхэд зориулагдсан хольц.

ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: ВЕРОНА МИКС-100%, ВЕРОНА КОНЦЕНТРАТ-өгөгдсөн жорын дагуу

ДАВУУ ТАЛ: Нарийн сийрэгжилт бүхий бүтэцтэй, чийглэг зөөлөн хэсэгтэй, уламжлалт тослог бисквит нь бүтээгдэхүүнд жигд тархсан янз бүрийн нэмэлтүүд (самар, хатаасан жимс)-ийн ачаар дахин давтагдашгүй амт, бүтэцтэй болно. Шинэлэг байдлаа удаан хугацаанд хадгална. Маффин болон бусад жижиг ширхгийн бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэхэд  чухал ач холбогдолтой.

БИЕТ БАЙДАЛ: Цагаанаас шар туяатай цагаан хүртэл өнгөтэй, хуурай, нунтаг хольц.

ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: 5-25ºС хэмтэй сэрүүн, 75%-аас бага харьцангуй чийглэгтэй хуурай, агааржуулалт сайтай, зориулалтын, цэвэр агуулахад хадгална. 

ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 9 сар

САВЛАГАА: ВЕРОНА МИКС-5 кг ба 25 кг-аар, ВЕРОНА КОНЦЕНТРАТ-25 кг-аар олон давхар цаасан шуудайнд битүүмжлэлтэйгээр савласан.

Ижил төстэй бүтээгдэхүүн, жор