ХЭРЭГЛЭЭ: Дахин давтагдашгүй чийглэг зөөлөн хэсэгтэй, удаан хугацаанд шинэлэг байдлаа хадгалдагаараа онцлог оригинал маффин, кекс ба пирогийн суурь бэлтгэхэд зориулагдсан концентрат.
ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: Түүхий эдийн нийт жингийн ойролцоогоор 13% (өгөгдсөн жорын дагуу)
ДАВУУ ТАЛ: Бүтээгдэхүүн том, жигд бус сийрэгжилттэй, чийглэг зөөлөн хэсэгтэй, маш сайн эзлэхүүнтэй болно. Ванилийн тааламжтай үнэр, амттай, тогтвортой бүтэцтэй, энэ нь төрөл бүрийн шанз, дүүргэгчтэй бүтээгдэхүүнүүд үйлдвэрлэх боломжийг олгоно.
БИЕТ БАЙДАЛ: Шар туяатай цайвар өнгөтэй, хуурай, нунтаг хольц.
ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: 20ºС-ээс ихгүй хэмтэй сэрүүн, 75%-аас бага харьцангуй чийглэгтэй хуурай, агааржуулалт сайтай, зориулалтын, цэвэр агуулахад хадгална.
ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 6 сар
САВЛАГАА: 25 кг-аар олон давхар цаасан шуудайнд битүүмжлэлтэйгээр савласан.