ХЭРЭГЛЭЭ: Америкийн уламжлалт брауни пирог болон шоколадын амттай кекс, маффин үйлдвэрлэхэд зориулагдсан хольц.
ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: Түүхий эдийн нийт жингийн ойролцоогоор 30% (өгөгдсөн жорын дагуу)
ДАВУУ ТАЛ: Хольцын найрлагад агуулагдах сайн чанарын какао нь бүтээгдэхүүнд шоколадын тод амт, үнэр өгөх бөгөөд жигнэх үед илүү тодорно. Бэлэн бүтээгдэхүүн шинэлэг байдлаа удаан хугацаанд хадгална.
БИЕТ БАЙДАЛ: Шоколадын хүрэн өнгөтэй, хуурай, нунтаг хольц.
ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: 25ºС-ээс ихгүй хэмтэй сэрүүн, хуурай, агааржуулалт сайтай, зориулалтын, цэвэр агуулахад хадгална.
ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 9 сар
САВЛАГАА: 15 кг-аар олон давхар цаасан шуудайнд битүүмжлэлтэйгээр савласан.