ХЭРЭГЛЭЭ: Шоколадын үнэр, амттай маффин, амтлаг пирог, кекс, пирожин болон бялууны хагас боловсруулсан бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэхэд зориулагдсан хольц.
ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: Түүхий эдийн нийт жингийн ойролцоогоор 13% (өгөгдсөн жорын дагуу)
ДАВУУ ТАЛ: Бэлэн бүтээгдэхүүн зөөлөн бүтэцтэй, гайхалтай эзлэхүүнтэй, шоколадын ханасан үнэр, амттай болно. Хольцын хэмнэлттэй, хялбар хэрэглээ, дахин орлуулашгүй байдал нь зөвхөн өндөр хүчин чадалтай төдийгүй жижиг бэйкерийн үйлдвэрүүдэд ч хэрэглэх боломжийг олгоно.
БИЕТ БАЙДАЛ: Ягаан болон саарал туяатай кремийн өнгөтэй, хуурай, нунтаг хольц.
ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: 20ºС-ээс ихгүй хэмтэй сэрүүн, 75%-аас бага харьцангуй чийглэгтэй хуурай, агааржуулалт сайтай, зориулалтын, цэвэр агуулахад хадгална.
ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 12 сар
САВЛАГАА: 25 кг-аар олон давхар цаасан шуудайнд битүүмжлэлтэйгээр савласан.