ХЭРЭГЛЭЭ: Европын уламжлалт маффин болон пирожин, кекс, пирог үйлдвэрлэхэд зориулагдсан концентрат.
ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: Түүхий эдийн нийт жингийн ойролцоогоор 13%
ДАВУУ ТАЛ: Ванилийн байгалийн үнэр, сайхан амт нь дурын дүүргэгч болон кремийн өнгөлгөөтэй төгс зохицдог учраас капкейк ба бялууны суурь үйлдвэрлэхэд хамгийн тохиромжтой.
БИЕТ БАЙДАЛ: Кремийн өнгөтэй, хуурай, нунтаг хольц.
ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: 20ºС-ээс ихгүй хэмтэй сэрүүн, 75%-аас бага харьцангуй чийглэгтэй хуурай, агааржуулалт сайтай, зориулалтын, цэвэр агуулахад хадгална.
ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 12 сар
САВЛАГАА: 25 кг-аар олон давхар цаасан шуудайнд битүүмжлэлтэйгээр савласан.