ШОКО-РЮР

ШОКО-РЮР

ХЭРЭГЛЭЭ: Уламжлалт шоколадын амттай маффин, янз бүрийн шоколадтай кекс, бялууны (тослог бисквитийн төрлийн) хагас боловсруулсан бүтээгдэхүүн, пирожин ба пирог үйлдвэрлэхэд зориулагдсан хольц.

ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: 100% 

ДАВУУ ТАЛ: Жижиг, нарийн сийрэгжилт бүхий зөөлөн бүтэцтэй, шоколадны ханасан үнэр, амттай, зөөлөн гадаргуутай болно. Хагас боловсруулсан бүтээгдэхүүний тогтвортой байдал нь маффин, кекс ба бусад бүтээгдэхүүнийг самар, хатаасан жимстэй үйлдвэрлэх боломжийг олгоно.

БИЕТ БАЙДАЛ: Ягаан болон саарал туяатай кремийн өнгөтэй, хуурай, нунтаг хольц.

ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: 20ºС-ээс ихгүй хэмтэй сэрүүн, 75%-аас бага харьцангуй чийглэгтэй хуурай, агааржуулалт сайтай, зориулалтын, цэвэр агуулахад хадгална. 

ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 12 сар

САВЛАГАА: 5 кг ба 25 кг-аар олон давхар цаасан шуудайнд битүүмжлэлтэйгээр савласан.

Ижил төстэй бүтээгдэхүүн, жор