ХЭРЭГЛЭЭ: Талх, талхан бүтээгдэхүүний үйлдвэрлэлд бараан өнгө, тод үнэр, амтыг өгөхөд зориулагдсан соёолжийн бүтээгдэхүүнд суурилсан хольц.
ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: 0,5-6,0%
ДАВУУ ТАЛ: Улаан буудайн хуурсан соёолжийн гурил, мөн хөх тарианы ферментжүүлсэн хуурай соёолжийн агууламжаас шалтгаалан, өгөгдсөн бүтээгдэхүүний зөөлөн хэсэгт соёолжийн тааламжтай өнгө, үнэр, ханасан амтыг өгнө. Бүтээгдэхүүний өнгө, үнэр, амтны эрчим нь хольцын орцоос хамаарна. Хольцын найрлагад “E” индекс агуулаагүй. Янз бүрийн талх, талхан бүтээгдэхүүний олон нэр төрлийн үйлдвэрлэлд болон зуурмаг зуурах бүх төрлийн технологийн үед хольцыг ашиглах боломжтой.
БИЕТ БАЙДАЛ: Хүрнээс бараан хүрэн хүртэл өнгөтэй, хуурай, нунтаг хольц.
ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: 5-25ºС-ийн хэмтэй сэрүүн, 70%-аас ихгүй харьцангуй чийглэгтэй хуурай, агааржуулалт сайтай, элдэв мэрэгчгүй, хортон шавьжгүй, зориулалтын, цэвэр агуулахад хадгална.
ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 10 сар
САВЛАГАА: 5 кг ба 25 кг-аар олон давхар цаасан шуудайнд битүүмжлэлтэйгээр савласан.