ХЭРЭГЛЭЭ: Өргөн хэрэглээний улаан буудайн нэр төрлийн бүтээгдэхүүн (батон, хэвтэй талх, булочка, багет) үйлдвэрлэхэд зориулагдсан хольц.
ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: 100%
ДАВУУ ТАЛ: Хольцыг ашигласнаар хурдасгасан технологиор хурдан, хялбар аргаар талхан бүтээгдэхүүнийг үйлвэрлэх боломжийг олгоно. Хольцыг ашигласнаар үйлдвэрлэлийн үйл ажиллагаанд гарах үр дүнд хүний хүчин зүйлийн нөлөөллийг багасгах боломжтой. Бэлэн бүтээгдэхүүний гадаргуу нь жигд, нимгэн, гялгар,зөөлөн хэсэг нь жигд, нарийн ширхэгт бүтэцтэй, хадгалалтын үед бүтээгдэхүүн шинэлэг байдлаа удаан хадгална.
БИЕТ БАЙДАЛ: Кремийн туяатай цагаан өнгөтэй, нунтаг, хуурай хольц.
ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: 5-25ºС-ын хэмтэй сэрүүн, агаарын харьцангуй чийглэг 75%-аас ихгүй хуурай, агааржуулалт сайтай, хортон шавьжгүй, мэрэгчгүй, зориулалтын, цэвэр агуулахад хадгална.
ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 12 сар
САВЛАГАА: 15 кг-аар олон давхар цаасан шуудайнд, битүүмжлэлтэйгээр савласан.