ПАНИФАРИН

ПАНИФАРИН

ХЭРЭГЛЭЭ: Цавуулгийн агууламж багатай хөх тариан болон улаан буудайн гурил, хөх тариа-улаан буудайн холимог гурилаар бүх төрлийн талх үйлдвэрлэхэд зориулагдсан талх, талхан бүтээгдэхүүний чанаржуулагч.

ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: Гурилын нийт жингийн 0,5-2,0%

ДАВУУ ТАЛ: Гараар болон механик аргаар зуурмаг боловсруулах үйл явцыг хөнгөвчилнө. Бүтээгдэхүүний эзлэхүүнийг нэмэгдүүлнэ, зөөлөн хэсгийг нэгэн төрлийн, сайн бүтэцтэй болгож, үйрэлтийг арилгана, бүтээгдэхүүний шинэлэг байдлаа хадгалах хугацааг уртасгана. ПАНИФАРИН-ыг бусад чанаржуулагч ба хүчиллэг хөрөнгөтэй хамт хэрэглэхийг зөвлөж байна.

БИЕТ БАЙДАЛ: Шар туяатай кремийн өнгөтэй, нэгэн төрлийн, хуурай, нунтаг чанаржуулагч.

ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: 5-20ºС-ийн хэмтэй сэрүүн, 75%-аас ихгүй харьцангуй чийглэгтэй хуурай, агааржуулалт сайтай, зориулалтын, цэвэр агуулахад хадгална. 

ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 12 сар

САВЛАГАА: 5 кг ба 25 кг-аар олон давхар цаасан шуудайнд битүүмжлэлтэйгээр савласан.

Ижил төстэй бүтээгдэхүүн, жор