ХЭРЭГЛЭЭ: Улаан буудайн гурил (гурилын ИДК 75-90 нэгж)-аар талх, талхан бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэхэд зориулагдсан чанаржуулагч.
ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: Гурилын нийт жингийн 0,1-0,3%
ДАВУУ ТАЛ: Исэлдүүлэгч шинж чанартай тул цавуулгийг бэхжүүлж, бүтээгдэхүүний зөөлөн хэсгийг цайруулна. Зуурмагийн нэгэн төрлийн бүтэц, тогтвортой байдлыг өндөр түвшинд хангана. Зуурмагийн бэлдцийн хэлбэрээ барих чадварыг сайжруулна, тогтвортой байдлыг хангана. Бүтээгдэхүүний эзлэхүүн нэмэгдэнэ, зөөлөн хэсгийн бүтэц сайжирна, шинэлэг байдлаа хадгалах хугацаа уртасна.
БИЕТ БАЙДАЛ: Кремийн туяатай цагаан өнгөтэй, нэгэн төрлийн, хуурай, нунтаг чанаржуулагч.
ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: 5-20ºС-ийн хэмтэй сэрүүн, 75%-аас ихгүй харьцангуй чийглэгтэй хуурай, агааржуулалт сайтай, зориулалтын, цэвэр агуулахад хадгална.
ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 9 сар
САВЛАГАА: 5 кг ба 25 кг-аар олон давхар цаасан шуудайнд битүүмжлэлтэйгээр савласан.