Кремийн шанз нь дулааны боловсруулалт хийсэн бүтээгдэхүүнд тод амтыг өгнө. Эдгээр шанз нь сүүн бүтээгдэхүүнтэй, ялангуяа зайрмагтай маш сайн зохицоно. Уян хатан шинж чанартай, "Ванилийн", "Карамелийн", "Самрын", "Шоколадын" гэсэн нэр төрлүүдээр үйлдвэрлэгддэг.
ТОДОРХОЙЛОЛТ: Бүтээгдэхүүн нь тод үнэр, амтны шинж чанартай. Хэмжиж (дозлох) болон түрхэж хэрэглэхэд хялбар. Хүнсний аюулгүй байдлын үзүүлэлтүүдийн хувьд бүтээгдэхүүн нь "Хүнсний аюулгүй байдлын тухай" ТР ТС 021/2011 стандартын шаардлагыг хангасан.
ХЭРЭГЛЭЭ: Өргөн хэрэглээний бүтээгдэхүүнд, бялуунд (цутгахад, үелэхэд, кремэнд), рулетыг шанзлахад, сырокийн голд, амтлаг болон давхраат бүтээгдэхүүнд, пирожинд, зайрмагийн голд, кремэнд холиход хэрэглэнэ.
БИЕТ БАЙДАЛ: Сонгосон нэрний онцлог шинж чанарыг хадгалсан өнгө, үнэр, амттай, нэгэн төрлийн масс. Чийглэгийн хэмжээ 35 %-аас ихгүй, сахарозын агууламж 34 %-аас багагүй, тосны агууламж 11 %-аас багагүй байна.
ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: (+20) °С-ээс ихгүй хэмд хадгална.
ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 6 сар
САВЛАГАА: 12,5 кг-ын цэвэр жинтэйгээр битүүмжилсэн полимер саванд савласан.
ҮЙЛДВЭРЛЭГЧ: ГАММИ (Орос)