Хэвийн боов, еэвэн, мөөхий, печенье /буудайн гурил ба хөх тарианы гурилтай/ зэрэг чийг багатай бүтээгдэхүүнд хэрэглэгдэх энэхүү чанаржуулагч нь зуурмагийн ус шингээх чадварыг нэмэгдүүлж, биет байдлыг сайжруулан, тогтвортой байдлыг нэмэгдүүлснээр тоног төхөөрөмж болон үйлдвэрлэлийн бүхий л үе шатны ажиллагааг хөнгөвчилнө. Таны бүтээгдэхүүн хадгалах тусам зөөлөрч, хатахгүй давуу талтай ба шинэлэг байдлаа удаан хадгална.
Хэрэглэх хэмжээ 0,5-1,5% /нийт гурилын/.
Найрлага: Өтгөрүүлэгч, улаан буудайн гурил, талханд зориулсан II сортын гурил, ферментүүд
Биет байдал: Цайвар цагаан өнгөтэй нэгэн жигд нунтаг.
Хадгалах нөхцөл, C: 5-200С-д, агаарын харьцангуй чийглэг 75%, хуурай сэрүүн агааржуулалт сайтай газар хадгална.
Хадгалах хугацаа: 9 сар
Савлагаа: 10, 25 кг /цаасан шуудайтай/