ХЭРЭГЛЭЭ: Бяслагтай пирог, бяслагтай тарт хийхэд зориулагдсан бяслагны масс үйлдвэрлэх крем-нунтаг.
ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: 500 г CHEESECAKE MIX+0-50 г элсэн чихэр+500 г ус (45ºС-тэй) +850 г CREAM CHEESE
ДАВУУ ТАЛ: Энгийн хялбар аргаар чизкейк бэлтгэх хольц. Олон төрлийн сүү, сүүн бүтээгдэхүүн /крем чиз, йогурт гэх мэт/ -ийг ашиглан чизкейк төрлийн бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх боломжтой. Бялуу бялуун бүтээгдэхүүний нэр төрлийг нэмэгдүүлэх боломжийг олгоно. Жигнэж болгох шаардлагагүй. Бэлэн бүтээгдэхүүн нь чанараа тогтвортой хадгална.
БИЕТ БАЙДАЛ: Чихэрлэг, цөцгийт бяслагны амттай, цагаан өнгөтэй, хуурай нунтаг.
ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: 15-20ºС-ын хэмтэй хуурай, сэрүүн, агааржуулалт сайтай, хортон шавьжгүй, мэрэгчгүй, зориулалтын, цэвэр агуулахад савлагааг задлалгүйгээр хадгална.
ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 18 сар
САВЛАГАА: 2,5 кг-аар гялгар уутанд савлан, 2 ширхгээр цаасан хайрцагт багцалсан.