Солод тип венский / Vienna Malt
Венн төрлийн соёолж
Стандарт тодорхойлолт: |
Шинжилгээний арга* |
|||
Хандлаг, хуурай бодисоор |
> 80 |
% |
3.1.4.2.2 |
|
Чийглэг |
< 5 |
% |
3.1.4.1 |
|
Шүүсний өнгө |
8 - 10 |
ЕВС |
3.1.4.2.8.1 |
|
Чихэржих хугацаа |
10 - 30 |
минут |
3.1.4.2.4 |
|
Уургийн агууламж, хуурай бодисоор |
11.0 – 12.5 |
% |
3.1.4.5.1.1 |
|
Уусах азот, хуурай бодисоор |
680 - 800 |
мг/100 г |
3.1.4.5.2.1 |
|
Колбахын тоо |
39 - 44 |
% |
3.1.4.5.3 |
|
рН |
5.70 – 5.90 |
|
3.1.2.7 |
|
Зуурамтгай чанар |
1.45 – 1.60 |
мПас |
3.1.4.4 |
|
Фриабилиметр |
Бутрах чадвар |
> 80 |
% |
3.1.3.6 |
Шилэнцэр /комплекс/ |
< 2.5 |
% |
*Шинжилгээний арга MEBAK, Raw Materials, 2011