Стандарт тодорхойлолт:
|
Шинжилгээний арга* |
|||
Хандлаг, хуурай бодисоор |
> 81 |
% |
3.1.4.2.2 |
|
Чийглэг |
< 5 |
% |
3.1.4.1 |
|
Шүүсний өнгө |
3 - 4 |
ЕВС |
3.1.4.2.8.1 |
|
Чаналгын шүүсний өнгө |
5 - 6 |
ЕВС |
3.1.4.2.9 |
|
Уургийн агууламж, хуурай бодисоор |
9.5 - 11.5 |
% |
3.1.4.5.1.1 |
|
Уусах азот, хуурай бодисоор |
610 - 780 |
мг/100 г |
3.1.4.5.2.1 |
|
Колбахын тоо |
38 - 45 |
% |
3.1.4.5.3 |
|
рН |
5.8 – 6.0 |
|
3.1.2.7 |
|
Зуурамтгай чанар |
1.45 – 1.60 |
мПас |
3.1.4.4 |
|
β глюкан |
< 250 |
мг/л |
3.1.4.9.1.2 |
|
Фриабилиметр |
Бутрах чадвар |
> 80 |
% |
3.1.3.6 |
Шилэнцэр /комплекс/ |
< 2.5 |
% |
||
Диметил Сульфид (DMS-P), хуурай бодисоор |
< 7 |
ppm |
3.1.4.17 |
*Шинжилгээний арга MEBAK, Raw Materials, 2011