Цагаан шоколадтай, ягаан зайрмаг бэлтгэхэд зориулагдсан, зайрмагийн нунтаг хольц.
ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: 1 уут ( 1,75 кг ) + 3 л бүлээн ус ( хамгийн багадаа 45°С хэмтэй )
БИЕТ БАЙДАЛ: Чихэрлэг, сүүний, бага зэргийн исгэлэн үнэр, амттай, сарнайн улаан ягаан өнгөтэй, нунтаг хольц.
ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: 15 - 20 ºС-ийн хэмтэй нөхцөлд савлагааг задлахгүйгээр хадгална.
ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 12 сар
САВЛАГАА: 1,75 кг-аар PЕ саванд савлан, 6 ширхгээр картонон хайрцагт багцалсан.
ҮЙЛДВЭРЛЭГЧ: ДРАЙДОППЕЛЬ GmbH (Герман)