Төгс өнгөлгөө нь нэг, хоёр, гурав гэдгийн адил маш энгийн бөгөөд хялбар!
Өнгөлөгч болон бүрэгч гель нь гурилан бүтээгдэхүүнийг төгс болгох хамгийн үр дүнтэй арга. Хүнсний үйлдвэрлэлийн амтлаг гурилан бүтээгдэхүүний борлуулалтын үр дүн нь амтнаас гадна гадаад төрх, үзэмжээс маш их хамаарна. PASTAROM NEUTRAL GEL нь хүнсний бүтээгдэхүүнийг өнгөлж, бүрэхэд зориулагдсан, өнгөгүй, үнэргүй, амтгүй гель.
ХЭРЭГЛЭЭ: Жимсний бялуу, десерт, дрожжитой зуурмагийн бүтээгдэхүүн, Дани боов болон бусад бүтээгдэхүүнүүдийг төгс бүрж, өнгөлөхөд зориулагдсан гель.
ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: 50 г PASTAROM GEL+250 г элсэн чихэр+1 л ус ба жүүс
ДАВУУ ТАЛ: Өнгөлгөө ба желенд зориулагдсан, хүчилд тэсвэртэй, өндөр чанартай гель. Хурдан бөгөөд аюулгүй ажиллах боломжийг олгоно. Гялгар сайхан гадаргууг үүсгэж, татагдахуйц төрхийг бүрдүүлнэ. Өнгөлсөн бүтээгдэхүүний хувьд сэтгэл татам, гялалзсан гадаргуутай болно. Хэрэглэхэд хэмнэлттэй.
БИЕТ БАЙДАЛ: Болор мэт тунгалаг, нарийн ширхэгтэй,гель хэлбэрийн өнгөлгөө.
ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 24 сар
САВЛАГАА: 1,5 кг-аар хуванцар хувинд савласан.