ХЭРЭГЛЭЭ: Бяслагны бялуу ба пирожин, мөн круассаны дулаанд тэсвэртэй шанз бэлтгэхэд зориулагдсан хольц.
ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: 100%
ДАВУУ ТАЛ: Пирогийг бэлтгэх хүртэл бүтээгдэхүүнийг хөөлгөх, шанзлах гэх мэтээр өргөн хүрээнд ашиглах боломжтой. Олон төрлийн шанз ашиглан, бүтээгдэхүүнийхээ нэр төрлийг нэмэгдүүлэх боломжтой. Бэлэн бүтээгдэхүүний чанарыг тогтворжуулна.
БИЕТ БАЙДАЛ: Цагаан өнгөтэй, хуурай, нунтаг хольц.
ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: 25ºС-ээс ихгүй хэмтэй сэрүүн, 75%-аас бага харьцангуй чийглэгтэй хуурай, агааржуулалт сайтай, зориулалтын, цэвэр агуулахад хадгална.
ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 12 сар
САВЛАГАА: 25 кг-аар олон давхар цаасан шуудайнд битүүмжлэлтэйгээр савласан.