ХЭРЭГЛЭЭ: Төмсний нэвстэй, улаан буудайн талх, талхан бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэхэд зориулагдсан хольц.
ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: Гурилын нийт жингийн 30% хүртэл
ДАВУУ ТАЛ: Хольцод агуулагдах төмсний нэвс нь их хэмжээний витамин (A, B, C, E, K, PP), макро ба микроэлементүүд (магни, кали, кальци, натри, төмөр)-ийг агуулна. Хольцыг ашиглан, тэжээллэг чанартай, биологийн үнэ цэнэтэй, сайхан үнэр, амттай талх үйлдвэрлэх боломжтой.
БИЕТ БАЙДАЛ: Цайвар саарлаас хар саарал хүртэл өнгөтэй, хуурай, нунтаг хольц.
ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: 5-25ºС-ийн хэмтэй сэрүүн, 75%-аас ихгүй агаарын харьцангуй чийглэгтэй хуурай, агааржуулалт сайтай, хортон шавьжгүй, мэрэгчгүй, зориулалтын, цэвэр агуулахад хадгална.
ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 9 сар
САВЛАГАА: 25 кг-аар олон давхар цаасан шуудайнд битүүмжлэлтэйгээр савласан.