ХЭРЭГЛЭЭ: Хөх тариа-улаан буудайн, улаан буудай-хөх тариан чанамал талх, талхан бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэхэд зориулагдсан хольц.
ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: Гурилын жингийн 25% хүртэл
ДАВУУ ТАЛ: Хольц нь хөрөнгө бэлтгэх болон зуурмаг чанах үйл явцыг алгасаж, түргэвчилсэн аргаар зуурмаг бэлтгэх боломжийг олгоно. Уламжлалт технологиор хийсэн талх нь нимгэн шаржигнасан гадаргуутай, тааламжтай исгэлэн, чихэрлэг амттай, эзлэхүүн сайтай бүтээгдэхүүн болно.
БИЕТ БАЙДАЛ: Саарал шаргал өнгөтэй, нунтаг, хуурай хольц.
ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: 5-25ºС-ийн хэмтэй сэрүүн, агаарын харьцангуй чийглэг 75%-аас ихгүй хуурай, агааржуулалт сайтай, хортон шавьжгүй, мэрэгчгүй, зориулалтын, цэвэр агуулахад хадгална.
ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 6 сар
САВЛАГАА: 20 кг-аар олон давхар цаасан шуудайнд, битүүмжлэлтэйгээр савласан.