ХЭРЭГЛЭЭ: Талх, талхан болон амтлаг гурилан бүтээгдэхүүнд гашуурах, хөгцрөх гэх мэт микробиологийн муудалт үүсэхээс урьдчилан сэргийлэхэд зориулагдсан хүнсний нэмэлт.
ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: Гурилын нийт жингийн 0,5% хүртэл
ДАВУУ ТАЛ: Бүтээгдэхүүний хадгалалтын хугацааг хамгийн ихээр уртасгана. Ялангуяа зүссэн, савласан талх, талхан болон амтлаг гурилан бүтээгдэхүүнийг гашуурах, хөгцрөх гэх мэт микробиологийн муудалтаас урьдчилан сэргийлнэ.
БИЕТ БАЙДАЛ: Цагаан өнгөтэй, хуурай, нунтаг чанаржуулагч.
ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: Сэрүүн, хуурай, агааржуулалт сайтай, зориулалтын, цэвэр агуулахад хадгална.
ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 24 сар
САВЛАГАА: 25 кг-аар олон давхар цаасан шуудайнд битүүмжлэлтэйгээр савласан.