ХЭРЭГЛЭЭ: Талх, талхан болон амтлаг гурилан бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэлтийн үед (мөөхий, жигнэмэг гэх мэт) шинэлэг байдлаа хадгалалтыг хангахад зориулагдсан нэмэлт.
ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: Гурилын нийт жингийн 0,5-1,5%
ДАВУУ ТАЛ: Зуурмагийн технологийн шинж чанар ба тогтвортой байдлыг хангана, чийгээ хадгалах чадварыг нэмэгдүүлнэ. Бүтээгдэхүүнд зөөлөн байдлыг бий болгоно. Бэлэн бүтээгдэхүүний шинэлэг байдлаа хадгалах хугацааг уртасгана.
БИЕТ БАЙДАЛ: Кремийн өнгөтэй, нэгэн төрлийн, хуурай, нунтаг чанаржуулагч.
ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: 5-20ºС-ийн хэмтэй сэрүүн, 75%-аас бага агаарын харьцангуй чийглэгтэй хуурай, агааржуулалт сайтай, зориулалтын, цэвэр агуулахад хадгална.
ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 9 сар
САВЛАГАА: 10 кг ба 25 кг-аар олон давхар цаасан шуудайнд битүүмжлэлтэйгээр савласан.