РО-ЗЕ-КО

РО-ЗЕ-КО

ХЭРЭГЛЭЭ: Хөх тариа-улаан буудайн холимог гурилаар талх, талхан бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэхэд зориулагдсан чанаржуулагч.

ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: Гурилын нийт жингийн 8-10%

ДАВУУ ТАЛ: Хөрөнгө хэрэглэхгүй, түргэвчилсэн аргаар зуурмагийг бэлтгэнэ. Зуурмагийн реологи шинж сайжруулна, зуурмагийн бэлдцийн хэлбэрээ хадгалах чадвар, тогтвортой байдал нэмэгдэнэ. Хөх тариан болон улаан буудайн 50:50 хувийн харьцаатай гурилын холимгоор ширхгийн бүтээгдэхүүн, сэндвичийн талх үйлдвэрлэх боломжийг олгоно. Бэлэн бүтээгдэхүүн эзлэхүүн томтой, нэгэн жигд сийрэгжилттэй, тааламжтай гадаад байдалтай болно, шинэлэг байдлаа удаан хугацаанд хадгална.

БИЕТ БАЙДАЛ: Саарал-хүрэн өнгөтэй, нэгэн төрлийн, хуурай, нунтаг чанаржуулагч. 

ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: 5-20ºС-ийн хэмтэй сэрүүн, 75%-аас ихгүй харьцангуй чийглэгтэй хуурай, агааржуулалт сайтай, зориулалтын, цэвэр агуулахад хадгална. 

ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 12 сар.

САВЛАГАА: 10 кг ба 25 кг-аар олон давхар цаасан шуудайнд битүүмжлэлтэйгээр савласан.

Ижил төстэй бүтээгдэхүүн, жор