ХЭРЭГЛЭЭ: Шанз ба жимсний үеийн чийгийг барихад зориулагдсан хольц.
ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: 90-150 г АСТРИ-ФИКС+250 г элсэн чихэр+1000 г шингэн (ус, жүүс, компот)
ДАВУУ ТАЛ: Хөлдсөн жимснээс ялгарах шүүсийг өтгөрүүлнэ. Шанзанд дулаанд тогтвортой байдал, хөлдөөхөд тэсвэртэй байдлыг бий болгоно. Саармаг үнэр, амттай учраас бэлэн бүтээгдэхүүний үнэр, амтанд нөлөөлөхгүй.
БИЕТ БАЙДАЛ: Цагаан өнгөтэй, хуурай, нунтаг хольц.
ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: 25ºС-ээс ихгүй хэмтэй сэрүүн, 75%-аас бага харьцангуй чийглэгтэй хуурай, агааржуулалт сайтай, зориулалтын, цэвэр агуулахад хадгална.
ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 18 сар
САВЛАГАА: 5 кг ба 25 кг-аар олон давхар цаасан уутанд битүүмжлэлтэйгээр савласан.