ХЭРЭГЛЭЭ: 3 мм хүртэл хэмжээтэй хар чавга жимсний хэсгүүдтэй, нягт, түрхэгддэг, нэгэн төрлийн бүтэцтэй, дулаанд тогтвортой масс. 40%-аас багагүй хар чавга жимсний хэсгийн агууламжтай.
ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: Өгөгдсөн жорын дагуу
ДАВУУ ТАЛ: Жигнэхээс өмнө болон жигнэсний дараа бэлэн бүтээгдэхүүнийг шанзлах зориулалттай. Задгай болон битүү пирог, амтлаг ба давхраат бүтээгдэхүүнд ашиглах, бялуу болон рулетыг үелэх, блинчик, кекс, пирожин, мөөхийг дүүргэн, шанзлахад тохиромжтой. 200-230°С-ийн хэмд 15 минут хүртэл жигнэхэд тогтвортой. 69%-аас багагүй хуурай бодисын агууламжтай. Механикжсан шугам дээр болон гар ажиллагаатай үйлдвэрлэлд ашиглахад тохиромжтой.
БИЕТ БАЙДАЛ: Хатаасан хар чавга жимсний өнгөтэй, хутгахад хялбар, мармелад хэлбэртэй масс.
ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: 0-25ºС хэмтэй сэрүүн, 75%-аас бага харьцангуй чийглэгтэй хуурай, агааржуулалт сайтай, зориулалтын, цэвэр агуулахад хадгална.
ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 9 сар
САВЛАГАА: 13 кг-аар полиэтилен хувинд битүүмжлэлтэйгээр савласан.