ХЭРЭГЛЭЭ: 5 мм хүртэл хэмжээтэй гүзээлзгэнэ жимсний хэсгүүдтэй, нэгэн жигд бүтэцтэй, дулаанд тогтвортой байдал нь хязгаарлагдмал, гель хэлбэртэй масс. 40%-аас багагүй гүзээлзгэнэ жимсний хэсгийн агууламжтай.
ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: Өгөгдсөн жорын дагуу
ДАВУУ ТАЛ: Жигнэсний дараа бэлэн бүтээгдэхүүнийг шанзлах зориулалттай. Бялуу, рулет болон пирожиныг үелэхэд тохиромжтой. 46%-аас багагүй хуурай бодисын агууламжтай. Механикжсан шугам дээр болон гар ажиллагаатай үйлдвэрлэлд ашиглахад тохиромжтой. Түргэн хөлдөх бүтээгдэхүүнд ашиглах боломжтой.
БИЕТ БАЙДАЛ: Гүзээлзгэнэ жимсний өнгөтэй, зөөлөн, гель хэлбэрийн масс.
ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: 0-25ºС хэмтэй сэрүүн, 75%-аас бага харьцангуй чийглэгтэй хуурай, агааржуулалт сайтай, зориулалтын, цэвэр агуулахад хадгална.
ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 9 сар
САВЛАГАА: 13 кг-аар полиэтилен хувинд битүүмжлэлтэйгээр савласан.