FASTO Profi

FASTO Profi

ТОДОРХОЙЛОЛТ: Чимэглэл хийх болон шанзлах зориулалтай тослог крем бэлтгэхэд зориулсан маргарин.

ХЭРЭГЛЭЭ: Хүнсний өргөн хэрэглээний бүтээгдэхүүнийг ихээр бэлтгэдэг хүнсний үйлдвэрт хэрэглэх зориулалттай. Төрөл бүрийн тослог шанзанд болон суфле бэлтгэхэд хэрэглэх бөгөөд цөцгийн тосыг орлуулан хэрэглэх боломжтой.

ДАВУУ ТАЛ: Хөвсийх/агаар шингээх/ чадвар өндөртэй тул цохиход хөвсгөр массанд хурдан шилжинэ. Аманд ороод хурдан хайлах учраас "тослог" амт үлдээхгүй, тааламжтай амт амтагдана. Бүтээгдэхүүний физик-химийн үзүүлэлтүүд өөрчлөгдөхгүй, чанарын тогтвортой байдлаа хадгална.

НЭР ТӨРЛҮҮД:

  • FASTO PROFI NT 32 – Крем хийхэд тохирох үзүүлэлттэй: Хөвсийх/агаар шингээх/ ба сироптой зохицох чадвар өндөртэй.
  • FASTO PROFI NT 34 – Хатуулагыг нэмэгдүүлсэн тул удаан хадгалагдах бүтээгдэхүүнд хэрэглэхэд тохиромжтой.

БИЕТ БАЙДАЛ: Цайвар шараас шар хүртэл өнгөтэй, цөцгийн тосны үнэр амттай, 20+-2ºС-ийн хэмд нэгэн төрлийн, нягт, уян хатан бүтэцтэй маргарин.

ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: Сэрүүн, хуурай, цэвэр орчинд, хурц үнэртэй зүйлсээс тусгаарлан, нарны шууд тусгалаас хол хадгална.

ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: -20...0ºС-ийн хэмд 18 сар, 0...+15ºС-ийн хэмд 12 сар хадгална.

САВЛАГАА: 20 кг-аар блоклон, полимер материалд битүүмжлэн ороож, картонон хайрцагт савласан.