ХЭРЭГЛЭЭ: Зөөлөн хэсэг нь бараан өнгөтэй, тод үнэр, амттай, хөх тариа ба хөх тариа-улаан буудайн төрлийн талх үйлдвэрлэхэд зориулагдсан хүнсний хуурай хольц.
ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: Гурилын нийт жингийн 0,5-2,0%
ДАВУУ ТАЛ: Улаан буудайн их хэмжээний гурилаар хөх тариа-улаан буудайн төрлийн талх үйлдвэрлэх үед хэрэглэнэ. Хөх тарианы талхны өнгө, үнэр, амтыг илэрхийлсэн, өндөр чанартай бүтээгдэхүүн гарган авах боломжтой.
БИЕТ БАЙДАЛ: Саарал-хүрэн өнгөтэй, хуурай, нунтаг хольц.
ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: 5-25 ºС-ын хэмтэй сэрүүн, 75%-ийн харьцангуй чийглэгтэй хуурай, агааржуулалт сайтай, зориулалтын, цэвэр агуулахад хадгална.
ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 12 сар.
САВЛАГАА: 25 кг-аар олон давхар цаасан шуудайнд битүүмжлэлтэйгээр савласан.