НАТУРИН

НАТУРИН

ХЭРЭГЛЭЭ: Зөөлөн хэсэг нь бараан өнгөтэй, тод үнэр, амттай, хөх тариа ба хөх тариа-улаан буудайн төрлийн талх үйлдвэрлэхэд зориулагдсан хүнсний хуурай хольц.

ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: Гурилын нийт жингийн 0,5-2,0%

ДАВУУ ТАЛ: Улаан буудайн их хэмжээний гурилаар хөх тариа-улаан буудайн төрлийн талх үйлдвэрлэх үед хэрэглэнэ. Хөх тарианы талхны өнгө, үнэр, амтыг илэрхийлсэн,  өндөр чанартай бүтээгдэхүүн гарган авах боломжтой.

БИЕТ БАЙДАЛ: Саарал-хүрэн өнгөтэй, хуурай, нунтаг хольц. 

ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: 5-25 ºС-ын хэмтэй сэрүүн, 75%-ийн харьцангуй чийглэгтэй хуурай, агааржуулалт сайтай, зориулалтын, цэвэр агуулахад хадгална. 

ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 12 сар.

САВЛАГАА: 25 кг-аар олон давхар цаасан шуудайнд битүүмжлэлтэйгээр савласан.

Ижил төстэй бүтээгдэхүүн, жор