ХЭРЭГЛЭЭ: Амтлаг бүтээгдэхүүн болон амтлаг гурилан бүтээгдэхүүний гашуун бүйлс самар (миндаль)-ын амттай шанз бэлтгэхэд зориулагдсан хольц-хүнсний нэмэлт.
ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: 1000 г хольц+500-600 г ус
ДАВУУ ТАЛ: Янз бүрийн бүтэцтэй, бүйлс самар (миндаль)-ын шанзуудыг хурдан, энгийн аргаар бэлтгэнэ. Гайхалтай амттай, зөөлөн бүтэцтэй болно. Амтлаг бүтээгдэхүүн болон амтлаг гурилан бүтээгдэхүүний нэр төрлийг янз бүрээр нэмэгдүүлэх боломжтой.
БИЕТ БАЙДАЛ: Шаргал өнгөтэй, хуурай, нунтаг хольц.
ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: Сэрүүн, хуурай, агааржуулалт сайтай, зориулалтын, цэвэр агуулахад хадгална.
ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 9 сар
САВЛАГАА: 12,5 кг-аар олон давхар цаасан шуудайнд битүүмжлэлтэйгээр савласан.