CHOCOLATE GELATOP

CHOCOLATE GELATOP

ХЭРЭГЛЭЭ: Шоколадтай зайрмаг үйлдвэрлэхэд зориулагдсан, нунтаг хольц.

ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: 100 г хольц + 1 л сүү + 270 г элсэн чихэр

ДАВУУ ТАЛ: 55 %-ийн какао нунтгийн агууламжтай, какаоны тод үнэр, амттай.

БИЕТ БАЙДАЛ: Бор хүрэн өнгөтэй, какаоны тод үнэр, амттай, нунтаг хольц.

ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: 15 - 20 °С-ийн хэмд анхны савлагааг задлахгүйгээр хадгална.

ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 24 сар

САВЛАГАА: 2,5 кг-аар хөнгөн цагаан уутанд савлан, картонон хайрцагт 2 ширхгээр багцлан, хайрцагласан.

ҮЙЛДВЭРЛЭГЧ: ДРАЙДОППЕЛЬ GmbH (Герман)

Ижил төстэй бүтээгдэхүүн, жор