ХЭРЭГЛЭЭ: Цохисон амтлаг гурилан бүтээгдэхүүн болон хагас боловсруулсан бүтээгдэхүүнд зориулагдсан хольц.
ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: 130 г хольц дээр 2400 г элсэн чихэр ба 1200 г ус нэмнэ.
ДАВУУ ТАЛ: Суфле эсвэл меренге төрлийн цохисон массыг хурдан ба энгийн аргаар гарган авах боломжтой. Бүтээгдэхүүн нь өндөр тогтвортой, сайн эзлэхүүнтэй болно. Түүхий өндөгний цагаан уураг хэрэглэхгүй байх боломжтой.
БИЕТ БАЙДАЛ: Шар туяатай цагаан ба цагаан-шар өнгөтэй, хуурай, нунтаг хольц.
ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: 20ºС-ээс ихгүй хэмтэй сэрүүн, 75%-аас бага харьцангуй чийглэгтэй хуурай, агааржуулалт сайтай, зориулалтын, цэвэр агуулахад хадгална.
ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 12 сар
САВЛАГАА: 1 кг-аар полимер материалтай уутанд савлан, 5 ширхгээр картонон хайрцагт багцалсан.