МАФФИН СОФТ КОНЦЕНТРАТ

МАФФИН СОФТ КОНЦЕНТРАТ

ХЭРЭГЛЭЭ: Дахин давтагдашгүй чийглэг зөөлөн хэсэгтэй, удаан хугацаанд шинэлэг байдлаа хадгалдагаараа онцлог оригинал маффин, кекс ба пирогийн суурь бэлтгэхэд зориулагдсан концентрат.

ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: Түүхий эдийн нийт жингийн ойролцоогоор 13% (өгөгдсөн жорын дагуу)

ДАВУУ ТАЛ: Бүтээгдэхүүн том, жигд бус сийрэгжилттэй, чийглэг зөөлөн хэсэгтэй, маш сайн эзлэхүүнтэй болно. Ванилийн тааламжтай үнэр, амттай, тогтвортой бүтэцтэй, энэ нь төрөл бүрийн шанз, дүүргэгчтэй бүтээгдэхүүнүүд үйлдвэрлэх боломжийг олгоно.

БИЕТ БАЙДАЛ: Шар туяатай цайвар өнгөтэй, хуурай, нунтаг хольц.

ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: 20ºС-ээс ихгүй хэмтэй сэрүүн, 75%-аас бага харьцангуй чийглэгтэй хуурай, агааржуулалт сайтай, зориулалтын, цэвэр агуулахад хадгална. 

ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 6 сар

САВЛАГАА: 25 кг-аар олон давхар цаасан шуудайнд битүүмжлэлтэйгээр савласан.

Ижил төстэй бүтээгдэхүүн, жор