ХЭРЭГЛЭЭ: Улаан буудайн гурилаар төрөл бүрийн амтлаг гурилан бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэхэд зориулагдсан чанаржуулагч (тухайлбал кулич).
ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: Гурилын нийт жингийн 0,5-1,0%
ДАВУУ ТАЛ: Зуурмагийн технологийн шинж чанар болон тогтвортой байдлыг хангана, эзлэхүүнийг нэмэгдүүлнэ, жигд сийрэгжилттэй болгоно. Бүтээгдэхүүн нь гадаад байдал сайтай болно, удаан хугацаанд шинэлэг, зөөлөн байдлаа хадгална.
БИЕТ БАЙДАЛ: Туяатай цагаан өнгөтэй, нэгэн төрлийн, хуурай, нунтаг чанаржуулагч.
ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: 5-20ºС-ийн хэмтэй сэрүүн, 75%-аас ихгүй харьцангуй чийглэгтэй хуурай, агааржуулалт сайтай, зориулалтын, цэвэр агуулахад хадгална.
ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 9 сар
САВЛАГАА: 25 кг-аар олон давхар цаасан шуудайнд битүүмжлэлтэйгээр савласан.