ПРЕБАК

ПРЕБАК

ХЭРЭГЛЭЭ: Хөлдөөх технологи ажиллагаанд орсон болон хагас жигнэж боловсруулан хөлдөөсөн бүх төрлийн талх, талхан бүтээгдэхүүн (хөөмөл давхраат бүтээгдэхүүн) үйлдвэрлэхэд зориулагдсан чанаржуулагч.

ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: Гурилын нийт жингийн 1,0-3,0%

ДАВУУ ТАЛ: Хөлдөөх ажиллагаанд орсон, хагас жигнэж боловсруулсан талхан бүтээгдэхүүний тогтвортой байдлыг маш сайн хангана. Хөлдөөсөн зуурмагийн уян хатан шинж чанар нэмэгдэнэ, цавуулаг бэхжинэ, хөөлгөх хугацааг нэмэгдүүлэхэд  зуурмаг тогтвортой байдлаа хадгална, хэлбэр болон хий барих чадвар нь нэмэгдэнэ. Эцсийн жигнэлтийн дараа бүтээгдэхүүний гадаргуу хуурах эрсдэл буурна. Бүрэн боловсруулалтын үед бүтээгдэхүүний эзлэхүүн багасах, чийглэгээ алдах үйл явцыг удаашруулна. 

БИЕТ БАЙДАЛ: Цайвар шаргал өнгөтэй, хуурай, нунтаг чанаржуулагч.

ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: Сэрүүн, хуурай, агааржуулалт сайтай, зориулалтын, цэвэр агуулахад хадгална. 

ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 12 сар

САВЛАГАА: 25 кг-аар олон давхар цаасан шуудайнд битүүмжлэлтэйгээр савласан.

Ижил төстэй бүтээгдэхүүн, жор