ПРИМАТ

ПРИМАТ

ХЭРЭГЛЭЭ: Талх, талхан бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэхэд зориулагдсан чанаржуулагч.

ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: Гурилын нийт жингийн 0,2-2,0%  

ДАВУУ ТАЛ: Бүтээгдэхүүний найрлагад орсон орчин үеийн цийдмэгжүүлэгчүүд болон ферментийн бэлдмэлүүд нь бүтээгдэхүүн бэлтгэх бүх үе шатанд  зуурмаг бэлтгэх үйл явцыг тогтворжуулж, хэт исэлтийг бууруулсанаар зуурмагийн тогтвортой байдлыг хангана. Энэ чанаржуулагчийг ашигласан бүтээгдэхүүний зөөлөн хэсгийн сийрэгжилт нарийн бүтэцтэй, нимгэн гадаргуутай,  удаан хугацаанд хадгалаад зүссэн ч үйрмэг багатай байна. Илүү чанартай бүтээгдэхүүн гаргаж авахын тулд Е-ФРИМАТ чанаржуулагчтай хослуулан хэрэглэхийг зөвлөж байна.

БИЕТ БАЙДАЛ: Цагаанаас кремийн туяатай цагаан өнгөтэй, нэгэн төрлийн, хуурай, нунтаг масс.

ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: 5-20ºС-ийн хэмтэй сэрүүн, 75%-аас ихгүй харьцангуй чийглэгтэй хуурай, агааржуулалт сайтай, зориулалтын, цэвэр агуулахад хадгална. 

ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 12 сар

САВЛАГАА: 25 кг-аар олон давхар цаасан шуудайнд битүүмжлэлтэйгээр савласан.

Ижил төстэй бүтээгдэхүүн, жор