АНТИШИМ

АНТИШИМ

ХЭРЭГЛЭЭ: Талх, талхан болон амтлаг гурилан бүтээгдэхүүнд гашуурах, хөгцрөх гэх мэт микробиологийн муудалт үүсэхээс урьдчилан сэргийлэхэд зориулагдсан хүнсний нэмэлт.

ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: Гурилын нийт жингийн 0,5%  хүртэл

ДАВУУ ТАЛ: Бүтээгдэхүүний хадгалалтын хугацааг хамгийн ихээр уртасгана. Ялангуяа зүссэн, савласан талх, талхан болон амтлаг гурилан бүтээгдэхүүнийг гашуурах, хөгцрөх гэх мэт микробиологийн муудалтаас урьдчилан сэргийлнэ.

БИЕТ БАЙДАЛ: Цагаан өнгөтэй, хуурай, нунтаг чанаржуулагч. 

ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: Сэрүүн, хуурай, агааржуулалт сайтай, зориулалтын, цэвэр агуулахад хадгална. 

ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 24 сар

САВЛАГАА: 25 кг-аар олон давхар цаасан шуудайнд битүүмжлэлтэйгээр савласан.

Ижил төстэй бүтээгдэхүүн, жор