КАКАО МАСЛО

КАКАО МАСЛО

ХЭРЭГЛЭЭ: Шоколадын үйлдвэрлэлд өнгөлгөөний зориулалтанд, зөөлөн чихрийн биеийг бий болгох шоколаданд, зөөлөн чихрийн шанз болон өнгөлгөөнд, шоколадыг дүрсжүүлэхэд шоколадны урсгалыг нэмэгдүүлэх зориулалтаар ашиглана.

ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: Өгөгдсөн орцын дагуу

ДАВУУ ТАЛ: КАКАО-МАСЛО-ыг шоколадыг зөөлрүүлэх үйл явцыг хялбарчлах, илүү эмзэг боловч бат бөх бүтэцтэй гялалзсан гадаргууг бий болгох, мөн бялуу, пирожиныг чимэглэх зориулалтаар гөлгөр өнгөлгөөг бэлтгэхэд ашигладаг.

БИЕТ БАЙДАЛ: Шаргал өнгөтэй, цэвэршүүлсэн КАКАО МАСЛО-ын хатуу хэсгүүдээс бүрдсэн.

ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: КАКАО МАСЛО-ын савлагааг задлахгүйгээр, агаарржуулалт сайтай, цэвэрхэн, 15-18ºС-ийн хэмтэй сэрүүн, 60%-аас бага харьцангуй чийглэгтэй хуурай нөхцөлд 12 сар хадгална.

ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 12 сар

САВЛАГАА: 3,0 кг-ын жинтэйгээр полипропилен хувинд савласан.

Ижил төстэй бүтээгдэхүүн, жор