ХЭРЭГЛЭЭ: Бялуу, пирожин, рулет ба бусад амтлаг гурилан бүтээгдэхүүний ханасан хар хүрэн өнгөтэй, шоколадын тод амттай бисквитийн хагас боловсруулсан бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэхэд зориулагдсан өтгөрүүлсэн хольц.
ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: 50%
ДАВУУ ТАЛ: Хурдан бөгөөд энгийн аргаар зуурмагийг бэлтгэх боломжтой. Цохисон массын тогтвортой байдлыг удаан хугацаанд хадгалах бөгөөд гурилан бүтээгдэхүүний амраалтын үед ашиглах боломжтой. Тус хольцод суурилсан бэлэн бүтээгдэхүүн нь жижиг, нарийн сийрэгжилттэй, чийглэг, зөөлөн бүтэцтэй, эзлэхүүн ихтэй, хэлбэр сайтай, шоколадын тод үнэр, амттай, зүсэх үед үйрэлт үүсэхгүй, эдийн засгийн хэмнэлттэй бөгөөд үнэ ба чанар нь хэвийн харьцаатай.
БИЕТ БАЙДАЛ: Цайвар хүрнээс хүрэн хүртэл өнгөтэй, хуурай, нунтаг хольц.
ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: Агааржуулалт сайтай, цэвэрхэн, 5-25°С-ийн хэмтэй сэрүүн, агаарын харьцангуй чийглэг 75%-аас ихгүй хуурай, талхны түүхий эдийг бохирдуулах хортон шавж, мэрэгчгүй агуулахад хадгална.
ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 10 сар
САВЛАГАА: 5 кг-аар гялгар уутанд савлан хайрцагласан, 25 кг-аар олон давхар цаасан шуудайнд савласан.