ХЭРЭГЛЭЭ: Талхан болон амтлаг гурилан бүтээгдэхүүний самартай шанз бэлтгэхэд зориулагдсан хүнсний хольц.
ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: 1000 г хольц+800 г ус
ДАВУУ ТАЛ: Янз бүрийн бүтэцтэй самартай шанзуудыг хурдан, энгийн аргаар бэлтгэнэ. Бүтээгдэхүүний нэр төрлийг нэмэгдүүлэх боломжтой. Хольц нь буталсан самрын том хэсгүүдийн агууламж ихтэй учраас талхан болон амтлаг гурилан бүтээгдэхүүн самрын үнэр, амттай болно.
БИЕТ БАЙДАЛ: Цайвар-хүрэн өнгөтэй, ойн самрын үйрмэг агууламжтай, хуурай, нунтаг хольц.
ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: 5-20ºС хэмтэй сэрүүн, 75%-аас бага харьцангуй чийглэгтэй хуурай, агааржуулалт сайтай, зориулалтын, цэвэр агуулахад хадгална.
ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 6 сар
САВЛАГАА: 10 кг-аар олон давхар цаасан шуудайнд битүүмжлэлтэйгээр савласан.