ХЭРЭГЛЭЭ: Жигнэлтэнд тогтвортой, шоколадын кремийн шанз бэлтгэхэд зориулагдсан хольц.
ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: 1,0 кг MELLA-SCHOKO KPEM+0,5 л ус
БИЕТ БАЙДАЛ: Хүрэн өнгөтэй, нунтаг, хуурай хольц.
ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: Битүүмжлэлтэйгээр нь (савыг нээлгүйгээр) хуурай, сэрүүн газар хадгална.
ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 9 сар
САВЛАГАА: 12,5 кг-аар цаасан уутанд савласан.
ТАЙЛБАР: Герман улсын IREKS GmbH –д үйлдвэрлэдэг тул захиалгын дагуу харилцагчдад нийлүүлнэ.