ХЭРЭГЛЭЭ: Хүйтэн аргаар аарцтай шанз хурдан бэлтгэхэд зориулагдсан хольц.
ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: 1000 г хольц+2000 г ус
ДАВУУ ТАЛ: Бэлэн шанз нь аарцны амттай ба зөөлөн бүтэцтэй. Олон төрлийн дүүргэгчтэй гайхалтай зохицдог тул бүтээгдэхүүний нэр төрлөө өргөжүүлэх боломжтой. Хүйтэн аргаар шанз бэлтгэхэд тохиромжтой.
БИЕТ БАЙДАЛ: Цагаан өнгөтэй, хуурай, нунтаг хольц.
ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: 20ºС-ээс ихгүй сэрүүн, 75%-аас бага харьцангуй чийглэгтэй хуурай, агааржуулалт сайтай, зориулалтын, цэвэр агуулахад хадгална.
ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 9 сар
САВЛАГАА: 10 кг-аар олон давхар цаасан шуудайнд битүүмжлэлтэйгээр савласан.