ХЭРЭГЛЭЭ: Амтлаг бүтээгдэхүүн болон амтлаг гурилан бүтээгдэхүүний гашуун бүйлс самар (миндаль)-ын шанз бэлтгэхэд зориулагдсан хольц.
ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: 1000 г хольц+100 г өндөг+500 мл ус
ДАВУУ ТАЛ: Янз бүрийн бүтэцтэй, бүйлс самар (миндаль)-ын шанзуудыг хурдан, энгийн аргаар бэлтгэнэ. Хольц их хэмжээний жижиглэсэн бүйлс самрыг агуулдаг. Бэлэн бүтээгдэхүүн гайхалтай амттай, зөөлөн бүтэцтэй болно. Амтлаг бүтээгдэхүүн болон амтлаг гурилан бүтээгдэхүүний нэр төрлийг янз бүрээр нэмэгдүүлэх боломжтой. Төрөл бүрийн амтлаг пастуудтай хослуулахад тохиромжтой. Янз бүрийн жигнэмэг, хагас саран боов (рогалики) гэх мэт амтлаг гурилан бүтээгдэхүүнийг үйлдвэрлэх боломжтой.
БИЕТ БАЙДАЛ: Цайвар-шаргал өнгөтэй, хуурай, нунтаг хольц.
ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: Сэрүүн, хуурай, агааржуулалт сайтай, зориулалтын, цэвэр агуулахад хадгална.
ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 9 сар
САВЛАГАА: 12,5 кг-аар олон давхар цаасан шуудайнд битүүмжлэлтэйгээр савласан.