КАСЕТОЛ ЭМУЛЬСИЯ (ШИНГЭН МАРГАРИН)

КАСЕТОЛ ЭМУЛЬСИЯ (ШИНГЭН МАРГАРИН)

ХЭРЭГЛЭЭ: Талх, талхан болон амтлаг гурилан бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэхэд тавиур, хэв, лист болон шарах шүүгээний хавтан зэргийг тослоход зориулагдсан эмульс.

ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: Хэрэглээнээс хамаарна.

ДАВУУ ТАЛ: Элдэв үнэргүй, зуурмагт шингэхгүй, бэлэн бүтээгдэхүүнд гадны амт, үнэрийг үлдээхгүй. Металл гадаргуу дээр тогтоц сайтай тул хана дагаж урсахгүй, металл дээр нягт давхарга үүсгэнэ. Жигнэх үед тогтвортой, нүүрсжилт үүсэхгүй, хэв болон тавиуранд тортог  үүсэхгүй. Эмульсийн нэг удаагийн хэрэглээгээр улаан буудайн талхыг 2-4 удаа, хөх тариа-улаан талхыг 2-3 удаа жигнэхэд хангалттай. Бэлэн бүтээгдэхүүний гадаргууд алтан-хүрэн өнгө үүсэх үйл явцыг хурдасгана.

БИЕТ БАЙДАЛ: Цагаан өнгөтэй, нэгэн төрлийн, шингэн, эмульс. 

ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: 5-22ºС хүртэл хэмтэй сэрүүн, 75%-аас бага харьцангуй чийглэгтэй хуурай, агааржуулалт сайтай, зориулалтын, цэвэр агуулахад хадгална. 

ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 12 сар

САВЛАГАА: 10 кг-аар канистрт буюу хувинд савласан.

Ижил төстэй бүтээгдэхүүн, жор