ХЭРЭГЛЭЭ: Улаан буудайн гурил (гурилын ИДК 60-80 нэгж)-аар бүх төрлийн талх, талхан бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэхэд зориулагдсан чанаржуулагч.
ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: Гурилын нийт жингийн 0,5-1,0%
ДАВУУ ТАЛ: Чихрийн агууламж багатай бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх боломжийг олгох бөгөөд гадаад байдал, үнэр, амтаараа баялаг жортой бүтээгдэхүүнээс ялгарахааргүй болно. Зуурмагийн тогтвортой байдлыг дээшлүүлнэ, зуурмагийн хөөлтийн үйл явцыг эрчимжүүлж, хугацааг богиносгоно. Бэлэн бүтээгдэхүүний эзлэхүүнийг нэмэгдүүлнэ, гадаргууд өнгө өгч, гялгар болгоно, шинэлэг байдлаа хадгалах хугацааг уртасгана.
БИЕТ БАЙДАЛ: Саарал-кремийн өнгөтэй, нэгэн төрлийн, хуурай, нунтаг чанаржуулагч.
ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: 5-20ºС-ийн хэмтэй сэрүүн, 75%-аас ихгүй харьцангуй чийглэгтэй хуурай, агааржуулалт сайтай, зориулалтын, цэвэр агуулахад хадгална.
ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 9 сар
САВЛАГАА: 25 кг-аар олон давхар цаасан шуудайнд битүүмжлэлтэйгээр савласан.