ХЭРЭГЛЭЭ: Кремтэй бялуу болон десертийг чимэглэх ба жимсний гелээр бүрэх, жимсний тарт, бусад төрлийн бялуу ба жимсийг жележүүлэхэд зориулагдсан гелийг бэлтгэх хольц.
ХЭРЭГЛЭХ ХЭМЖЭЭ: 100 г КЛАРО+400 г элсэн чихэр+1000-1500 г ус ба жимсний шүүс
ДАВУУ ТАЛ: Чийгээ барих өндөр чадвартай, нийтлэг (саармаг) үнэртэй, тунгалаг желег хурдан аргаар гарган авна. Бэлэн болсон желе нь хүчиллэг орчинд тэсвэртэй, зүсэх болон хөлдөөхөд тогтвортой. Желег богино долгионы зууханд олон дахин халааж хэрэглэх боломжтой. Гелийг бэлтгэхэд орох элсэн чихрийн хэмжээг өөрчилж болно.
БИЕТ БАЙДАЛ: Цагаан өнгөтэй, хуурай, нунтаг хольц.
ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: 25ºС-ээс ихгүй хэмтэй сэрүүн, 75%-аас бага харьцангуй чийглэгтэй хуурай, агааржуулалт сайтай, зориулалтын, цэвэр агуулахад хадгална.
ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: 12 сар
САВЛАГАА: 5 кг ба 25 кг-аар олон давхар цаасан шуудайнд битүүмжлэлтэйгээр савласан.