КАТЕГОР "ФП"

КАТЕГОР "ФП"

Жимс, жимсгэний амттай тарган ундаа, аарцны болон исгэлэн сүүн бүтээгдэхүүнд зориулагдсан, нэгэн төрлийн зөөлөн бүтэцтэй дүүргэгч.

ТОДОРХОЙЛОЛТ: "ФП" ангиллын дүүргэгч нь сүүнд суурилсан ундааны бүтээгдэхүүнд зориулагдсан амтны шийдэл юм. Энэ дүүргэгч нь тарган ундаа, аарцны болон исгэлэн сүүн бүтээгдэхүүний амтыг төгс нөхөж, нэр төрлийг төрөлжүүлэх болно. Амтлаг бүтээгдэхүүний үйлдвэрт тэдгээрийг крем, суфлед нэмэлтээр, түүнчлэн амтлаг бүтээгдэхүүнийг үелэхэд ашиглаж болно. Үйлдвэрлэсэн бүтээгдэхүүний багц бүрийн аюулгүй байдлын үзүүлэлтүүд нь 30 хүртэл хоног хадгалах хугацаатай (дулааны боловсруулалтанд ороогүй) сүүн бүтээгдэхүүний дүүргэгчийн шаардлагад нийцэж байгаа эсэхийг заавал хянасан байдаг.

 Хүнсний аюулгүй байдлын үзүүлэлтүүдийн хувьд бүтээгдэхүүн нь "Хүнсний аюулгүй байдлын тухай" ТР ТС 021/2011 стандартын шаардлагыг хангасан.

ХЭРЭГЛЭЭ: Тарган ундаанд, исгэлэн сүүн бүтээгдэхүүнд, аарцны бүтээгдэхүүнд-масс руу нэмэх, амтлаг бүтээгдэхүүний кремэнд нэмэлтээр, бялуу ба пирожиныг үелэхэд хэрэглэнэ.

БИЕТ БАЙДАЛ: Пектинд суурилсан, нэгэн төрлийн бүтэцтэй, өтгөрүүлсэн масс. Өнгө, үнэр, амт нь бүтээгдэхүүнийхээ нэр төрөлд тохирсон байна. Хуурай бодисын массын хувь 58 %-аас багагүй. Жимсний агууламж 35 %-аас багагүй.

НЭР ТӨРӨЛ: Чангаанз, чангаанз-манго, хан боргоцой, хан боргоцой-манго-жүрж, гадил, аньс, интоор, интоор-чий жимс, цэнхэр нэрс, лийр, ногоон алим, киви, гүзээлзгэнэ, цангис-бөөрөлзгөнө, зэрлэг жимс, бөөрөлзгөнө, бөөрөлзгөнө-хар үхрийн нүд, манго, манго-шийгуа-тоор, тоор, тоор-лийр-үр тариа, тоор-маракуйя, нэрс, чавга, алим-гадил.

ХАДГАЛАХ НӨХЦӨЛ: (-30) °С-аас (+10) °С-ийн хэмд хадгална.

ХАДГАЛАХ ХУГАЦАА: Хувинд савласан бол 4 сар, асептик төрлийн савлагаатай бол 6 сар хадгална.

САВЛАГАА: 12,5 кг-ын цэвэр жинтэйгээр асептик бус полимер саванд битүүмжлэн, 12,5 кг, 25 кг ба 250 кг-ын цэвэр жинтэйгээр «bag-in-box» төрлийн асептик саванд савласан.

ҮЙЛДВЭРЛЭГЧ: ГАММИ (Орос)

Ижил төстэй бүтээгдэхүүн, жор